Ingredienser

  • 750 g högrev
  • 2 msk smör
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 2 st gula lökar
  • 2 st morötter
  • kålrot
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk kinesisk soja

Skär köttet i bitar, Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, vitlök och buljongtärning. Koka under lock ca 30 min. skär lök, morot och kålrot i bitar och lägg i grytan. Koka ca 15 min tills rotfrukterna känns mjuka. Skiva purjolöken och lägg ner i grytan. Rör ner vetemjöl utrört i lite vatten, mjölk å soja. koka 5 min.


Jag äter denna rätt sedan med bröd :D



Kommentera

Publiceras ej
lampor